25 sierpnia 2012

In the beggining was the Word.

Ruszamy z (na razie) bardzo podstawową wersją bloga kulinarnego Cynamonowej Sas, dostępnego do tej pory tylko na Facebooku. Praca nad nim nabierze tempa w najbliższych dniach, i już niedługo, miejmy nadzieję, zacznę zalewać Was owocami mojej wyobraźni i pracy Cynamonowych rąk. Bądźcie na bieżąco!

3 komentarze:

  1. Zatem trzymam za słowo i czekam na kolejne przepisy:)

    OdpowiedzUsuń
  2. Ponieważ nie jestem najlepszą kucharką z zainteresowaniem będę śledzić Twoje poczynania i mam nadzieję nie raz spróbować Twoich przepisów :-)
    pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń
  3. Nie ma to jak trafić przez Pasjonatów na blog o gotowaniu :D
    tylko szkoda że od 2 lat nie aktualizowany :(

    OdpowiedzUsuń